Sundqvist

Det kanske låter enkelt, men allt bara fungerar med Techstar IT. Vår relation är jättebra och vi har en löpande kontakt. 

– Daniel Sundqvist, VD, Sundqvist

 

Läs mer

Enskilda Gymnasiet i Stockholm

TechStar IT är väldigt lyhörda för våra behov och håller alltid vad dom lovar gällande leveranser, garantier och hårdvaror.” 

– Jonas Persson, IT-administratör, Enskilda Gymnasiet i Stockholm

 

Läs mer

Dear Friends

”Driftsäkerhet är jätteviktigt för oss och därför har vi valt att använda Apples produkter. Vi känner oss trygga med dem och skulle någonting ändå hända vet vi att Techstar IT finns där och hjälper oss med både leveranser och snabb service.”

– Roger Brovik, VD, Dear Friends

 

Läs mer

Restaurang ÄNG

”Upplevelsen ÄNG bygger på att personalen diskret kan kommunicera med varandra och samtidigt få detaljerad information om var varje gäst befinner sig i vårt flöde. Utan tekniken hade det varit omöjligt”

– Ann-Catrine Johansson, General manager, restaurang ÄNG

 

Läs mer

Papyrus

Papyrus är ett av Europas ledande serviceföretag för papper, emballage och förbrukningsvaror. Företaget är representerat i 15 länder. För Papyrus räkning fick Techstar IT i uppdrag att utreda behoven och finna en lösning för framtidens telefoni. Det slutade med att vi också fick agera projektledare och implementera den valda lösningen.

Läs mer

Hemköp

Vi är väldigt nöjda med supporten från Techstar IT. De är snabba, professionella, och alltid tillgängliga. Dstny är en växellösning som är prisvärd och enkel att använda

– Jonas Jarenbäck, Hemköphandlare

 

Läs mer

Eurofins

”Jag rekommenderar Techstar IT till andra företag, som en återförsäljare med bra priser och när man behöver hjälp att hitta en smidig lösning, eller speciella och unika IT produkter”

– Henrik Irwe, inköpsansvarig/Senior Buyer på Eurofins NSC Sweden AB

 

Läs mer

Fritidscenter

– Techstar IT analyserade våra behov och hittade en lösning som optimerar vår tillgänglighet. Vi kan idag ta emot samtal för samtliga anläggningar oavsett var vi befinner oss.
 
Marcus Bergström, delägare, på Fritidscenter.
 
Läs mer

 

Ett axplock av våra kunder