Om oss

Vi erbjuder lösningsorienterade kommunikations och IT-tjänster för företag. Med många års erfarenhet inom både IT och service vill vi lyfta fram kundens faktiska behov och erbjuder en så kostnadseffektiv lösning som möjligt. Genom vårt genuina intresse i kundens arbetsprocesser och eventuella problemområden ser vi helheten för alternativa lösningar och verktyg för att optimera dessa arbetsflöden. Vår förhoppning är att vårt engagemang och dialog tillsammans med er kommer skapa en långvarig relation. Där kan vi addera vår kompetens, tillgänglighet och expertis.

 

Sabina Öberg – Projektledare/Testledare

Den målfokuserade projektledaren som alltid ser till att driva projekten i mål enligt deadline. Besitter spetskompetens inom telefoniupphandlingar och vet hur man bäst utvärderar dessa utifrån kundens behov. Brinner också för test och kvalitetssäkring samt att förbättra rutiner och processer för IT.

Erik Öberg – Teknik och säljansvarig

Den lösningsorienterade IT-killen inom allt som kallas TEKNIK som med trygg hand lotsar dig till bästa och mest prisvärda lösning. Finns inte produkten har du inte frågat Erik som är en mästare på att nosa upp det mesta.

Christopher Larsson –  Säljare Telefoni

Vår lyhörda säljare som brinner för möten och hjälpa andra och är en klippa på analysera kundernas användande vilket sedan ger kunderna en så kostnadseffektiv och funktionell telefonlösning som möjligt.

Christer Dalholmer – IT Konsult

Vår egen problemlösare som ser utmaningar i att hitta en lösning på allt han inte tidigare stött på. En lång erfarenhet bakom sig, löser allt från en krånglande dator till komplex servermiljö. Det problem du inte löser kan du tryggt kasta över på Christer.