Om oss

Vi erbjuder lösningsorienterade kommunikations och IT-tjänster för företag. Med många års erfarenhet inom både IT och service vill vi lyfta fram kundens faktiska behov och erbjuder en så kostnadseffektiv lösning som möjligt. Genom vårt genuina intresse i kundens arbetsprocesser och eventuella problemområden ser vi helheten för alternativa lösningar och verktyg för att optimera dessa arbetsflöden. Vår förhoppning är att vårt engagemang och dialog tillsammans med er kommer skapa en långvarig relation. Där kan vi addera vår kompetens, tillgänglighet och expertis.

 

Sabina Öberg – Projektledare/Testledare

Vår målmedvetna projektledare som alltid leder IT- projekten mot framgångsrik avslutning, håller fast vid deadlines och ser till att leverera i tid. Med spetskompetens inom telefoniupphandlingar kan hon utvärdera och skräddarsy lösningar som matchar exakt det kunden behöver.
Utöver sin skicklighet inom telefoni brinner Sabina för test och kvalitetssäkring, och hon strävar ständigt efter att förbättra IT-processer och rutiner. Hennes fokus ligger på att skapa effektivitet och hög kvalitet genom sina innovativa förbättringar.
Med Sabina vid rodret kan ni vara säkra på att era projekt når sina mål och att varje process optimeras för bästa möjliga resultat.

Erik Öberg – Teknik och säljansvarig

Vår egen teknikguru med sin djupgående expertis och en passion för att skapa optimala IT-lösningar tar Erik med säker hand kunderna mot effektiva och kostnadsbesparande lösningar.
Han är den person som inte bara är lösningsorienterad utan även en mästare på att hitta svaren på de mest utmanande tekniska frågorna. Om produkten du letar efter inte finns, har du troligen inte frågat Erik än. Hans förmåga att sniffa upp de mest unika lösningarna är enastående.
Låt Erik vara din guide till en värld av tekniska möjligheter och optimala lösningar!

Christopher Larsson –  Säljare Telefoni

Möt Christopher, vår engagerade säljare för telefonilösningar!
Med fokus på både växellösningar, abonnemang och integrerade system strävar han alltid efter att förstå och tillgodose kundens unika behov.
Genom att sätta kundens behov i första hand, är Christophers mål att hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt samt förbättrar företagets effektivitet och tillgänglighet.
Välkommen att upptäcka hur Christopher kan ta er kommunikation till nästa nivå!

Christer Dalholmer – IT Konsult

Vår egen problemlösare som ser utmaningar i att hitta en lösning på allt han inte tidigare stött på. En lång erfarenhet bakom sig, löser allt från en krånglande dator till komplex servermiljö. Det problem du inte löser kan du tryggt kasta över på Christer.
Hans skicklighet och erfarenhet gör honom till den som kan hantera en mängd olika IT-relaterade utmaningar med enastående precision och effektivitet.

Lilian Helou Svensson – Säljkoordinator

Vårt ovärderliga administrativa stöd är vår säljkoordinator Lilian som är den som arbetar flitigt bakom kulisserna för att se till att all intern administration hanteras med precision och noggrannhet.
Med Lilian vid rodret kan vi vara säkra på att alla administrativa detaljer är i säkra händer. Lilian är också den som, emellanåt, tar på sig uppgiften som mötesbokare för att  boka nya möten åt våra säljare. Med sin vänliga och professionella framtoning kan detta samtal vara det som öppnar dörren till nya möjligheter och affärsrelationer.