Dear Friends

’Dear Friends är en väletablerad idédriven fullservicebyrå med säte i Göteborg. Företaget hjälper sina kunder att omsätta strategiska eller taktiska affärsmål till kreativa lösningar. Erbjudandet omfattar i princip allt inom marknadsföring och varumärkesbyggande insatser. Bland kunderna märks flera starka aktörer som Nordic Wellness, Volvo, Serneke Group och AstraZeneca. 

Bakgrund:

Dear Friends är en komplett mediabyrå med en unik bredd på kreativa produkter. Det handlar om allt från grafik till bilder, film och avancerad animation. Personalen jobbar flexibelt och är i ständig rörelse. Datorn är alltid med och spelar en av huvudrollerna i vardagen. Som det viktigaste verktyget måste den alltid fungera och prestera på högsta nivå oavsett miljö. Arbetsuppgifterna kan vara krävande, vilket gör prestanda och batteritid till viktiga faktorer.

Lösning:

Dear Friends stora krav på den tekniska utrustningen gjorde valet enkelt för oss. Techstar IT är idag en stolt leverantör av Apples samtliga produkter. Det är med stort nöje vi konstaterar hur MacBook och Iphone underlättar det dagliga arbetet hos Dear Friends. Apples produkter är kraftfulla, enkla och intelligenta på samma gång. Med rätt support kan effekten av användandet dessutom optimeras. Driftsäkerheten är dessutom bäst i klassen.

Omdöme:

– Driftsäkerhet är jätteviktigt för oss och därför har vi valt att använda Apples produkter. Vi känner oss trygga med dem och skulle någonting ändå hända vet vi att Techstar IT finns där och hjälper oss med både leveranser och snabb service.

Roger Brovik

Vd, Dear Friends