”Jag rekommenderar Techstar IT till andra företag, som en återförsäljare med bra priser och när man behöver hjälp att hitta en smidig lösning, eller speciella och unika IT produkter”

Henrik Irwe, inköpsansvarig/Senior Buyer på Eurofins NSC Sweden AB

Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför Eurofins analyser på deras laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping. Eurofins utgör det personliga och kompetenta alternativet och erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser inom olika områden – lantbruk, livsmedel och miljö. Inom deras specialistområden finns också analyser av bland annat bränsle, läkemedel, mjölk samt produkttestning.

Varför valde ni Techstar IT som leverantör av IT-utrustning?

Vi på Eurofins har förtroende för Techstar IT som leverantör för att köpa de IT-produkter som behövs. De hjälper oss att hitta lämpliga hårdvaror och att köpa dem till bra priser, säger Henrik Irwe, inköpsansvarig/Senior BuyerEurofins NSC Sweden AB.

Vilket värde tillför Techstar IT er på Eurofins?

Vi har varit i kontakt med Techstar IT och de erbjöd oss den utrustning som vi då behövde till ett bra pris. De har ett brett sortiment av produkter man kan välja mellan, så vi bestämde att prova deras tjänster. Affären gick bra och vi var nöjda.

Hur skulle du beskriva Techstar IT:s support efter försäljning t.ex. tillgänglighet och uppföljning?

Efter inköpsprocessen, märkte man direkt att Techstar IT är väldigt nära. De är snabba på att svara och återkomma, och det är alltid lätt att ringa eller maila och få svar. De är tillgängliga för oss, och det fungerar fint att samarbeta med Techstar IT.