Vi är väldigt nöjda med supporten från Techstar IT. De är snabba, professionella, och alltid tillgängliga. Dstny är en växellösning som är prisvärd och enkel att använda

– Jonas Jarenbäck, Hemköphandlare

Jonas Jarenbäck är en fristående Hemköpshandlare med 18 anställda i Nossebro. En personlig matbutik som inspirerar den aktiva familjen till bra måltidslösningar för vardag och fest. För en tid sedan satsade butiken på ett nytt modernt upplägg för sin telefoni.

Beskriv er nya växellösning?
Vi valde Dstny, en molnbasserad växel som Techstar IT rekommenderade för våra behov. Lösningen innebär att vi inte längre har några fysiska fasta installationer och inte heller någon hårdvara. Det är en helt digital växel som är enkel att använda. Dessutom var priset väldigt konkurrenskraftigt.

Hur fungerar supporten?

– Den är lika stabil som växeln. Techstart IT imponerar med sin snabbhet och professionella inställning Vi får alltid hjälp när vi behöver den. Precis såsom en support ska fungera. Att vara tillgänglig är a och o. Våra erfarenheter av Techstar IT som leverantör är enbart positiva och Dstny är en enkel och stabil växel som vi rekommenderar varmt.