Sundqvist

Sundqvist optimerade kommunikationen med molnbaserad företagstelefoni

Sundqvist, en av Nordens största återförsäljare av köksredskap och ledande experter på japanska knivar, stod inför en utmaning när de satsade på den nordiska marknaden. Företaget behövde en telefoni- och växellösning som kunde hantera flera olika telefonoperatörer samtidigt och effektivisera både intern och extern kommunikation.

Effektiv och pålitlig företagskommunikation är avgörande för att kunder snabbt och enkelt ska kunna nå rätt person. Det sparar tid och ökar produktiviteten genom att säkerställa att samtal kopplas rätt, oavsett om det gäller intern eller extern kommunikation.

När Sundqvist expanderade och öppnade dotter- och säljbolag i hela Norden, blev behovet av en flexibel och robust växellösning tydligt. De behövde en lösning som kunde fungera sömlöst, oavsett var medarbetarna befann sig eller varifrån kunderna ringde.

En skräddarsydd molnbaserad lösning

För Sundqvist föll valet på en molnbaserad telefoni- och växellösning från Dstny som visade sig vara idealisk för deras behov. Den nya tekniken gjorde det möjligt för samtal att snabbt och enkelt kopplas rätt, vilket i sin tur gjorde att Sundqvist kunde fokusera på sin kärnverksamhet.

Lösningen har ökat både effektiviteten och de interna arbetsflödena, vilket har bidragit till Sundqvist fortsatta tillväxt.

Företagstelefoni som bara fungerar

För Sundqvist var det avgörande att ha en telefoni- och växellösning som skulle fungera sömlöst.

Daniel Sundqvist, VD på Sundqvist, säger: ”Det kanske låter enkelt, men allt bara fungerar med Techstar IT. Vår relation är jättebra och vi har en löpande kontakt. Framför allt är de väldigt snabba på supporten när det uppstår önskemål från oss, såsom tilläggstjänster eller när nya användare ska kopplas på. Techstar IT hjälper också till med att aktivera specifika funktioner för varje användare, vilket garanterar att tekniken uppfyller alla medarbetares behov.”

Långsiktigt partnerskap med Techstar IT

Sundqvist ser sin leverantör av företagstelefoni som en långsiktig partner som hjälper dem att fortsätta växa och upprätthålla hög kundnöjdhet.

Daniel Sundqvist fortsätter, För oss är långsiktighet viktigt. Både när det gäller varumärken, relationer med kunder men också i våra relationer till leverantörer. Och för oss är Techstar IT absolut en långsiktig partner när det gäller vår företagstelefoni.”

Med Techstar ITs expertis i att effektivisera företags telefoni har Sundqvist säkerställt att deras kommunikation är optimerad för tillväxt genom att använda pålitliga och effektiva telefoni- och växellösningar.

Behöver du och ditt företag också hjälp med molnbaserad företagstelefoni? Kontakta oss på TechStar IT så hjälper vi er!