Vi har valt ut att arbeta med Dstny för molnbaserade telefonilösningar då vi ser dem som med sitt tjänsteutbud och stabilitet som starkast aktör på marknaden.
Att de också kan integrera mot alla olika stora operatörer ser vi som en fantastisk styrka vilket i sig är unik inom branschen.
 

Telefonianalys

Det vi ofta ser är att företagen vi analyserat inte har rätt kostym på abonnemang och andra tilläggstjänster. Efter analysen är klar går det med enkla medel göra förändringar som passar företaget bättre vilket i sin tur ofta ger lägre kostnad och bättre funktionalitet. Analysen för telefoni är kostnadsfri!

Effektivisera Er telefoni

Ett missat samtal kan i värsta fall innebära en förlorad kund. Låt oss hjälpa er att inte missa ett viktigt telefonsamtal igen. Vår ambition är att komma med konkreta förslag vad som kan förenkla er arbetsdag i kontakten med era kunder samt hur ni på bästa sätt kan ge era kunder en bra upplevelse när de kontaktar Er. Låt exempelvis företagsväxeln flytta in i era mobiltelefoner. En mobil växellösning  ger er personal en flexibilitet då de kan ha tillgång till växeln, oavsett vart de väljer att jobba. Att fullt ut integrera er växel mot valfri mobiloperatör för bästa funktion är ett annat enkelt sätt på effektivisering och eller kostnadsbesparing. Ibland kan det vara det enkla lilla extra som gör det, eller större funktioner såsom integrationer mot andra system för att få till en effektivare arbetsdag och upplevelse.

Kostnadsfri analys

Så ge oss några minuter av Er tid och ge oss chansen att hjälpa Er med det vi kan bäst! Kontakta oss för att boka en kostnadsfri analys.
Kontakt

Partner

VÄXEL SOM FUNGERAR MED ALLA OPERATÖRER