Skrivare och multifunktionsmaskiner

 

Som er externa specialist för skrivare och multifunktionsskrivare, är vårt huvudfokus att göra er utskriftsmiljö så enkel och effektiv som möjligt. Oavsett situationen, står vi redo att bistå med snabb och kompetent hjälp. Vi värdesätter personlig kontakt och strävar efter att göra era utskriftsprocesser problemfria. Vi är lätta att nå, enkla att samarbeta med och strävar alltid efter att vara tydliga och förståeliga.

Fokusera på ert kärnområde, medan vi tar hand om era utskriftsbehov!

Vi kan hjälpa till med alla typer av skrivare, för att säkerställa att ni får den mest optimala lösningen för era specifika utskriftsbehov. Här är en lista över olika typer av skrivare som vi kan erbjuda:

 1. Inkjet-skrivare: Perfekta för högkvalitativa färgutskrifter, idealiska för bilder och grafiska dokument.
 2. Laserskrivare: Bäst för snabba och effektiva svartvita utskrifter, lämpliga för kontorsmiljöer.
 3. Färglaserskrivare: Kombinerar hastigheten hos laserskrivare med förmågan att skriva ut i färg.
 4. Multifunktionsskrivare: Dessa allt-i-ett-skrivare erbjuder utskrift, skanning, kopiering och ibland faxfunktioner.
 5. Termiska skrivare: Används ofta för kvitton och etiketter, använder värmekänsligt papper istället för bläck.
 6. Storformatskrivare: Används för att skriva ut stora affischer och banderoller.
 7. Bärbara skrivare: Lätta och kompakta, idealiska för mobila arbetsmiljöer.
 8. Etikettskrivare: Specialiserade på att skapa etiketter och streckkoder.

Samt alla typer av förbrukning av dessa så som toner, papper, färgband och etiketter.

Automatiserad tonerbeställning

Vi erbjuder en automatiserad tonerbeställningstjänst för skrivare och multifunktionsskrivare, där skrivaren själv beställer toner när det behövs. Denna smarta lösning säkerställer att ni alltid har tillräckligt med toner och minimerar risken för driftstopp på grund av brist på förbrukningsmaterial.

Så fungerar det:

 1. Övervakning: En programvara som installeras hoe er som kontinuerligt övervakar tonernivåerna. Denna programvara är intelligent nog att förstå när tonern börjar ta slut och det är dags att beställa mer.
 2. Automatisk beställning: När tonern når en fördefinierad låg nivå, skickar skrivaren automatiskt en beställning till vårt leveranssystem. Denna process är helt automatiserad, vilket eliminerar behovet av manuell övervakning och beställning.
 3. Exakt leverans: Beställningen innehåller specifik information om skrivarmodellen och dess exakta plats inom er organisation. Detta säkerställer att rätt toner levereras till rätt skrivare vid rätt tidpunkt.
 4. Effektivitet och bekvämlighet: Denna automatiserade process minimerar arbetsbelastningen för er personal och eliminerar onödiga förseningar i utskriftsarbete. Det innebär också att ni aldrig behöver oroa er för att lagra stora mängder toner på plats.
 5. Anpassningsbara alternativ: Vår tjänst är flexibel och kan anpassas för att möta specifika behov hos olika organisationer. Oavsett om ni har en enda skrivare eller ett stort nätverk av enheter, kan vi konfigurera systemet för att passa er unika situation.

Genom att använda vår automatiserade tonerbeställningstjänst, kan ni fokusera på er kärnverksamhet, medan vi ser till att era skrivare alltid är redo att användas. Detta är bara en av de många sätten vi strävar efter att göra er arbetsdag enklare och mer effektiv.

Kontakta oss för mer information.

För kostnadsfri konsultation
Kontakta oss