Vi är väldigt nöjda med supporten från Techstar IT. De är snabba, professionella, och alltid tillgängliga. Soluno är en växellösning som är prisvärd och enkel att använda

Jonas Jarenbäck, Hemköphandlare

Jarenbäck Mat AB är en Hemköpshandlare med 18 anställda som säljer livsmedel under Hemköps flagg. Den personliga matbutiken som på ett enkelt och omsorgsfullt sätt inspirerar den aktiva familjen till bra måltidslösningar för vardag och helg. Jonas Jarenbäck, ägare, berättar för oss om hur det fungerar med deras växellösning som de har köpt av oss på Techstar IT.

Vilka produkter/tjänster använder ni från Techstar IT idag?

Vi köpte Soluno växel och mobilabonnemang av Techstar IT. Soluno är en molnbaserad växel, dvs inga fysiska fasta installationer och ingen hårdvara krävs. Vi tycker att Soluno är en jätteintressant lösning, den är en stabil växel som hjälper oss att stötta vårt företags behov.

Varför är det bättre med Soluno växellösning?

Soluno ger oss stabilitet. Växeln är enkel att använda och priset är konkurrenskraftigt. Supporten som vi får från Techstar IT är perfekt. De är snabba, professionella och vi får den bästa support när vi behöver det.

Hur nöjd är ni med Techstar IT:s tjänster?

Vi är jättenöjda med Techstar IT. Växeln som vi köpte av dem fungerar jättebra och vi behöver inte underhålla den. Den är billig och enkel att använda.

Hur skulle du beskriva Techstar IT:s support efter försäljning t.ex. tillgänglighet och uppföljning?

Techstar IT:s ägare och tekniker är fantastiskt bra på tillgänglighet. De svarar snabbt på mail och de ser till att allt funkar perfekt. De återkopplar alltid på alla frågor när vi behöver dem.

Rekommenderar du Techstar IT till andra företag?

Ja, Techstar IT tekniker är alltid tillgängliga och de ser till att allt funkar perfekt. Jag rekommenderar dem. Soluno är en växellösning som sparar pengar, den är en enkel och stabil lösning som fungerar perfekt.