Tjänster för en enkel arbetsdag

Vi agerar som Er externa IT-avdelning i samtliga frågor och huvudfokus är att din IT-miljö alltid ska förenkla din vardag och i de fall något händer finns vi alltid tillgängliga och förväntar oss ditt samtal. Vi värdesätter den personliga kontakten med dig! Vi gör allt vi kan för att göra det enklare för våra kunder. Vi är lätta att få tag på, enkla att ha att göra med och lätta att förstå.
Fokusera på er kärnverksamhet och låt oss göra det vi är bäst på!

Support & service

Vår supportavdelning är kontaktvägen in för alla användare i IT-relaterade ärenden. Här får du hjälp med samtliga incidenter inom telefoni & IT, en tjänsteförfrågan eller svar på era användarfrågor.
Vår supportavdelning finns alltid tillgänglig och tar inte semester. Detta innebär att era användare alltid har tillgång till hjälp.
Vi utför support via telefon, e-post, på plats och via distansverktyg i de fall det är effektivaste lösningen vid akut hjälp.
Vid problem med andra IT-verktyg så felanmäler och koordinerar vi självfallet problemet vidare och samverkar ihop med dina andra IT-leverantörer, exempelvis er internetleverantör och specifik systemleverantör.
Att anlita oss ska kännas tryggt, vara enkelt och vi håller alltid vad vi lovar!

Tjänsteutbud

 Nätverk

Vi hjälper ditt företag att få ditt nätverk att fungera optimalt i era lokaler, trådbundet som trådlöst samt säkerställer att ert nätverk är tryggt och säkert.

 Drift & Underhåll

Grundläggande funktioner och dagligt underhållsarbete: antivirus, spamfilter, kontroll av backup, dokumentation, övervakning etc.

  • Backup som tjänst ger trygg och effektiv säkerhetskopiering och återställning som gör det möjligt att snabbt återhämta sig från driftstopp och dataförlust. Er backup-data lagras i moderna datacenter.
  • Antivirus – Vi hjälper dig skydda dig mot hoten över internet
  • Övervakning – Många problem såsom ex. en systemkrasch går att undvika i tid, med rätt övervakningssystem!

 E-posthantering

Vill du inte köra office 365 hjälper vi till att sätta upp annan E-posttjänst.

 Elektronisk fakturahantering

Spara tid med ett digitalt verktyg som automatiserar era leverantörsfakturor och er attesthantering.

 Office 365

Med en Office 365-prenumeration kan du få de senaste Office-apparna – både skrivbords- och onlineversionen – och uppdateringar när de släpps.

  • Office 365 innefattar verktygen Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Microsoft Teams, Yammer med flera.
  • OneDrive gör jobbet tillgängligt för dig överallt – och för andra när du samarbetar och delar.
För kostnadsfri konsultation
Kontakta oss