–Vi söker en ny stjärna inom försäljning–

Har du någon gång känt frustrationen när tekniken inte fungerar och du haft lust att slänga ut datorn genom fönstret, eller uppgivenheten när du blir bortkopplad på företaget du just ringer in till efter att ha suttit 30 minuter i kö…??
Iså fall kan du känna känslan som våra potentiella kunder kan uppleva. Vi söker en inne/utesäljare med glimten i ögat, alltid ser till kundens bästa och som brinner för att hitta bästa lösningen för kund och att skapa långsiktiga relationer.

Vi är ett mindre företag med stora ambitioner, hos oss är det viktigt att vi har ett hjärta och själ i allt vi gör, kunden är i högsta fokus och vi översäljer ALDRIG!

För att axla rollen söker vi dig som är noggrann, lagom intresserad av tekniken men älskar kundmöten.
Fokus i rollen är försäljning av både IT-tjänster, hårdvara samt telefoni. Dagen kommer bestå av prospektering, nykundsbearbetning, kundbesök, analys och offerthantering, uppföljning, avtalshantering samt göra leverans och genomföra utbildning hos kund.

Vi jobbar en hel del med sociala medier, annonsering, kundevent och nätverkande och ser gärna att du bidrar även med denna del.

Anställningsform: Hel eller deltid
B körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan till: sabina@techstarit.se
Vid frågor ring Sabina på 0520-205010

Vi ser fram emot att träffa just dig!