“Vi rekommenderar Techstar IT till de företag som vill ha en problemfri IT. De kan kontakta Techstar IT direkt, de är snabba, kundorienterade och prisvärda.”

Mathias Mattsson, VD, Pogab 

POGAB bildades 2019 då Plåtslagarna I Ale AB och Gårda Byggnadsplåt gick samman för att tillsammans bilda ett av Västsveriges starkaste och mest kvalificerade plåtslageri för att möta kundernas behov. Sammanslagningen visar att summan är större än de enskilda delarna, då POGAB med två verkstäder kan tillse att de effektiviserar sitt arbete till max samtidigt som de genom god planering och logistik minimerar sitt klimatavtryck.  

Vi har intervjuat Mathias Mattsson, VD, Pogab, och fick följande svar: 

Vilka tjänster använder ni från Techstar IT idag? Och varför valde ni dem?  

Techstar IT har satt upp vår telefonväxel med Soluno som tjänst. De hjälpte oss också med att sätta upp Microsoft teams. Techstar IT erbjuder mycket bra IT support, vi behöver bara ringa dem för att få hjälp.  

Vilket värde tillför Techstar IT till de tjänsterna ni får?  

Det viktigaste är att de alltid finns tillgängliga för oss. Techstar IT erbjuder bra service, så finns det något problem så löser de det. De är snabba och kundorienterade.  

Hur nöjd är ni med Techstar IT?  

Vi är jättenöjda med Techstar IT på alla sätt. Vi får hjälp snabbt om det är något som går fel. De erbjuder bra priser och servicen vi får från Techstar IT tillför så mycket värde till vår relation hos dem. Man får både bra pris och bra service från Techstar IT.  

Hur skulle du beskriva Techstar IT:s support efter försäljning t.ex. tillgänglighet och uppföljning?  

De är tillgängliga när vi behöver dem, och de är snabba att hitta lösningar, vi bara ringer till dem och vi får olika alternativa lösningar direkt. Techstar IT är lätt att kontakta och man får hjälp och support omedelbart.  

Rekommenderar ni Techstar IT? Varför?   

Absolut, vi rekommenderar Techstar IT.  Om ett företag vill ha problemfri IT så kan de kontakta Techstar IT direkt för hjälp.